Műszaki ellenőr, építési műszaki ellenőr
Műszaki ellenőr, építési műszaki ellenőr

Építési műszaki ellenőr cégek részére

Építési műszaki ellenőr cégek részére Építési műszaki ellenőr cégek részére

Minden céges építési beruházásban három komoly probléma szokott fellépni:

a) Tovább tart, mint a cég tervezte
b) Többe kerül, mint a cég tervezte
c) Az építés és később a használat során olyan hiányosságok vagy meghibásodások derülhetnek ki, amelyek megoldása vagy további pénzekbe kerül, vagy a cég felelősségre vonását, esetleges jogi eljárást is vonhat maga után.

A cégünk a fenti problémák megelőzésére kínál megoldásokat azzal, hogy vállaljuk beruházása építési műszaki ellenőri, projektmenedzselési feladatait.

Az építési műszaki ellenőr, aki cégünk gyakorlatában esetenként projektvezető is egy személyben, az Ön legfontosabb embere. Képviseli az Ön érdekeit, és gondoskodik arról, hogy beruházása időben, minimális költséggel, és az előírásoknak megfelelően készüljön el.

A beruházás méretétől, és az igényektől függően több szakembert is delegálhatunk, építész, gépész, elektromos, vagy út-közmű területekre.

Alapszolgáltatásunk az építési műszaki ellenőrzés, melyet további négy hasznos szolgáltatással együtt vehet igénybe.

1. Építési projektmenedzsment

A projektmenedzsment esetében az építési műszaki ellenőri feladatok mellett vállaljuk, hogy az Ön érdekeit képviseljük az ellenérdekelt generálkivitelezővel szemben.(a masik harom esetben is ezt tesszuk)
Az építési beruházások összetettsége miatt Ön nem tudja ellenőrizni, hogy a munkák megfelelő minőségben, az előírásoknak megfelelően készültek el, illetve hogy olyan összeg kerül-e számlázásra, amely valóban indokolt. Fontos, hogy a műszaki ellenőrzésen felül a költségek ellenőrzését is felkészült szakember tartsa kézben. A projektvezető utat mutat az építőipar útvesztőjében, és az Ön pénzügyi és műszaki érdekeit képviselve irányítja építkezését.

2. Építésmenedzsment

Az építésmenedzsment hazánkban az utóbbi néhány évben kezdett elterjedni. Cégünk nyugati példára alkalmazza sikerrel. Lényege, hogy az Ön cége közvetlenül a munkát végző vállalkozókkal szerződik, így kihagyva a sorból a generálkivitelezőt, és vele együtt a generálkivitelezői árrést. Az így megtakarított pénz egy részét az építésmenedzsmentet végző tanácsadó díja teszi ki, a másik, nagyobbik része azonban Önnél marad.

3. Költségellenőrzés

Ha még inkább szeretnék minimalizálni az építési beruházás költségeit, munkatársaink vállalják a kivitelezés során adódó elszámolások műszaki és pénzügyi tartalmának folyamatos ellenőrzését. A építési műszaki ellenőrrel karöltve, elszámolásról elszámolásra vizsgálják meg az elkészült munkákat és állapítják meg, hogy mindazért mi az az összeg, ami szerződés szerint kifizethető a kivitelezőnek. Legfontosabb feladatuk tehát az, hogy az Ön cégének kasszáját védjék.

Költségellenőrzést nem vállalunk építési műszaki ellenőrzés nélkül, éppen ezért, ha csak a projekt volumene nem kívánja másként, ezt a feladatot célszerűen a műszaki ellenőr végzi.

Ha szeretne részletesen tájékozódni az építési műszaki ellenőr által biztosított előnyökről, az általunk nyújtott szolgáltatásokról, ingyenes konzultációért hívja az alábbi telefonszámot:

+36 30 212 8214

Online bookmaker the UK http://whbonus.webs.com/ William Hill
http://bigtheme.net/wordpress