rolunk-irtak

Rólunk mondták

-„Jó érzékkel találja meg a legjobb kompromisszumot, de kérlelhetetlen, amikor arra van szükség. Nem csak a megbízójának, de a kivitelezőnek is segít a megfelelő műszaki megoldás megtalálásában, együtt gondolkodásban; javasol, ha kell, utánanéz a szakmai részleteknek.
-Jobban képviseli és érvényesíti a megbízó érdekeit, mint maga a megbízó. Az építkezéssel járó gondok jó részét leveszi a megbízó válláról.
-Mindig pontosan érkezett a megbeszélésekre.”

dr. Dalmadi Balázs

 

„Sajátjukként kezelték a házamat az első pillanattól kezdve a lakberendezésig. Nem tudom mi lett volna, ha ők nincsenek, de így egy tökéletesen működő otthonban élek.”

dr. Kékesi Melinda, jogász

 

„Családi házunk építése során nagyon nagy segítséget nyújtott tanácsaival, szaktudásával, közvetítésével.
Műszaki ellenőrként segített a szakmai, technikai kérdések tisztázásában, tanácsaival jelentősen hozzájárult az építkezés költséghatékonyságához.
Az általa ajánlott szakemberek munkájával maximálisan elégedett vagyok, s ami manapság ritka, igen jó viszonyban vagyunk velük munkájuk végeztével is!
Ajánlom mindenkinek aki az építkezést egy pozitív kihívásnak, új otthon teremtésnek szeretné megélni és nem akarja, hogy egy rémálom legyen belőle!”

dr. Finszter Tamás

 

„Nagyon örülök, hogy Tamással hozott össze az élet, amikor télvíz idején leégett házunkat a lehető leggyorsabban újjá kellett építeni. Mivel fogalmunk sincs a házépítésről, így csak rá számíthattunk. Minden rendben ment, megtalálta a megfelelő szakembereket, rugalmas volt és minden területen képviselte az érdekeinket. Sokkal több mindenben segített, mint ami ténylegesen a feladata lett volna. Szívből ajánlom mindenkinek.”

Sárik Péter

Tovább a kategóriában: « Referenciák
Online bookmaker the UK http://whbonus.webs.com/ William Hill
http://bigtheme.net/wordpress